Manager restauracji

Dodane Środa, 23 Listopada 2016, 12:35:04, ID ogłoszenia: 3290
Do negocjacji
Manager restauracji
Wyświetleń: 388

Opis ogłoszenia Manager restauracji

Lokalizacje: Opole (opolskie)
Nr referencyjny: MNG/OPO/jobs.pl

Opis stanowiska:

Zarządzanie pracą restauracji oraz sali weselnej.
Kierowanie pracą podległego zespołu: kelnerzy, kucharze oraz serwis sprzątający.
Prowadzenie spotkań oraz prezentacja oferty lokalu.
Pełna organizacja oraz obsługa wesel i przyjęć okolicznościowych.
Prowadzenie harmonogramu rezerwacji.
Kontakt bezpośredni oraz telefoniczny z klientami.
Ustalanie menu oraz szczegółów imprez wraz z gośćmi.
Pozyskiwanie klientów biznesowych oraz instytucjonalnych.
Utrzymywanie pozytywnych relacji ze stałymi klientami.
Organizacja cateringowej obsługi wydarzeń zewnętrznych.
Prowadzenie projektów rekrutacyjnych.

Wymagania:

Doświadczenie m.in 6 miesięcy na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej bądź hotelarskiej.
Doświadczenie w prowadzeniu negocjacji z klientami.
Zdolności mediacyjne - umiejętność rozwiązywania problemów.
Znajomość technik sprzedażowych – umiejętność atrakcyjnego przedstawienia oferty.
Doświadczenie w kierowaniu zespołem oraz umiejętność delegowania zadań.
Znajomość języka angielskiego lub niemieckiego na poziomie komunikatywnym.
Wysoka kultura osobista.
Odporność na stres.
Gotowość do pracy w nienormowanym czasie pracy.
Czynne prawo jazdy kat. B.
Mile widziana znajomość obsługi kelnerskiej.

Firma oferuje:

Atrakcyjne wynagrodzenie.
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
Niezbędne narzędzie pracy: telefon, sprzęt komputerowy.
Możliwość uczestnictwa w szkoleniach branżowych.
Możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego.
Pracodawca pokrywa koszty wyrobienia książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.
CV prosimy przesyłać na adres mailowy: rekrutacje@hr.pl

Opis ogłoszenia - Manager restauracji

Lokalizacje: Opole (opolskie)
Nr referencyjny: MNG/OPO/jobs.pl

Opis stanowiska:

Zarządzanie pracą restauracji oraz sali weselnej.
Kierowanie pracą podległego zespołu: kelnerzy, kucharze oraz serwis sprzątający.
Prowadzenie spotkań oraz prezentacja oferty lokalu.
Pełna organizacja oraz obsługa wesel i przyjęć okolicznościowych.
Prowadzenie harmonogramu rezerwacji.
Kontakt bezpośredni oraz telefoniczny z klientami.
Ustalanie menu oraz szczegółów imprez wraz z gośćmi.
Pozyskiwanie klientów biznesowych oraz instytucjonalnych.
Utrzymywanie pozytywnych relacji ze stałymi klientami.
Organizacja cateringowej obsługi wydarzeń zewnętrznych.
Prowadzenie projektów rekrutacyjnych.

Wymagania:

Doświadczenie m.in 6 miesięcy na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej bądź hotelarskiej.
Doświadczenie w prowadzeniu negocjacji z klientami.
Zdolności mediacyjne - umiejętność rozwiązywania problemów.
Znajomość technik sprzedażowych – umiejętność atrakcyjnego przedstawienia oferty.
Doświadczenie w kierowaniu zespołem oraz umiejętność delegowania zadań.
Znajomość języka angielskiego lub niemieckiego na poziomie komunikatywnym.
Wysoka kultura osobista.
Odporność na stres.
Gotowość do pracy w nienormowanym czasie pracy.
Czynne prawo jazdy kat. B.
Mile widziana znajomość obsługi kelnerskiej.

Firma oferuje:

Atrakcyjne wynagrodzenie.
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
Niezbędne narzędzie pracy: telefon, sprzęt komputerowy.
Możliwość uczestnictwa w szkoleniach branżowych.
Możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego.
Pracodawca pokrywa koszty wyrobienia książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.
CV prosimy przesyłać na adres mailowy: rekrutacje@hr.pl